AllMy.Bio

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile beraberinde çkızılıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet ciğerin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve menfi tepkilerin bir kombinasyonu haysiyetiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıhun taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi sıraü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında kadim West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ilişik lafşmaları reddetti.

Orantı saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna sahte dokuz rolüyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho henüz geniş pozisyonlarda çkırmızııştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması haysiyetiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi sadece 45 dakika oynadıktan sonrasında tutmak sinein yeterince makul görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları ortada Premier Lig’de 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Abdübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların nazaründe sahi yanlış bir devinme.”

Everton, Lille’den Belçikalı tutarlı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline alma etti.

20 yaşındaki hileci, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini eğlenmek için Cumartesi tarihü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve hileci midein bir ücret akseptans etti .

EvertonTV’ye “Everton’a katılmak harika bir kalp” dedi. “Majör, kebir bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçası yetişmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın gökçe yazın beşinci imzası başüstüne.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda zıtsında çısoy Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma kararında önemli bir figür bulunduğunu söyledi.

“Buradaki hacısı hocası beni cidden istediklerini ve benim muhtevain bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Menajer ve ayak topu direktörü Kevin Thelwell ile yaptığım temameleri elhak takdirname ettim. Bana nasıl oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok heves aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, birfena şey kazandı ve aynı zamanda bir orantı saha oyuncusuydu. Ondan ilgi seyretmek çok şey ifade ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüyorum.

“İkisinin de çok lüks hırsı var ve bu benim tipim, şu allmy demek oluyor ki eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a getirmek istediğimiz bir oyuncu.

Meyan sahamızı allmy.bio takatlendirmeye yardımcı olacak birmebzul harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşlarında ve henüz da dobra sarhoş olmak midein muazzam bir potansiyele malik.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu örgülacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Pasça, La Liga’nın bitirmeı mali düzenlemelerine uymak bâtınin ele aldatmaınması gereken ağırbaşlı mali sorunlarla boğuşuyor.

Aslında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve kayıt yapmış oldurmak yürekin gelecekteki gelirlerinin cesim bir kısmını sattığı anlamına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın cepheı dizi pakt, müdafaaname oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile orantı saha oyuncusu Franck Kessie’yi de imzaladı.

Bununla baş başa, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak bâtınin Barca Studios ticari kolunda önemli bir tutam olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çhileışıyor.

Antrparantez, uzun süredir görev yaratıcı defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğanlayışikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye saksılamasına icazet vereceğine inanıyor, fakat ligde bunun bir kerede değil, ferdî olarak mimarilabileceğine değgin bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini ifade ediyor.

Bununla omuz omuza, De Jong’un bu mevsim yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin gene yapılandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reis beyı Joan Laporta , abdübün Hollanda ulusal takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie bile Jong çok kaliteli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve trup arkadaşlarıyla birlikte çok zahmetlilü bir midi sahamız var.

Teklifleri var yalnız biz onun kalmasını istiyoruz ve o da kalmak istiyor.”

Barcelona hassaten, Nou allmy Camp’ta Piyasa günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil çıkmak üzere bir seri oyuncuyu transfer etmeye çhileışıyor.

Laporta, “En eksiksiz şeyin gayrı bir takımda kımıldamak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her devran saygı duyuldu, fakat ileriye harbi bir hamle atmaları gereken devir geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page